Ceràmica

Estem convençuts que trobaràs la millor solució pel teu projecte, ja sigui una rehabilitació o una obra nova ja que disposem de la col·lecció més àmplia de teules ceràmiques i de formigó, així com les peces i accessoris per fer de la teva teulada un element segur i estètic.

Disposem de teules planes, corbes, mixtes, peces especialitzades per millorar l’estètica de la instal·lació i potenciar la seva seguretat, complements per teulades com accessoris, materials de fixació, complements de ceràmica, i acabats de cobertes per garantir el millor resultat en seguretat i aïllament.

Les nostres teules i accessoris tenen una exactitud geomètrica, una elevada resistència mecànica, una reduïda absorció d’aigua, una total planor i absència de guerxeses que farà de la teva teulada un element segur i de millora energètica gràcies al seu aïllament tèrmic.

Disposem dels productes més destacats com són la totxana, gero fono absorbent, gero de 10 cm, supermahó de 4 o 7 cm, totxó massís, tova quadrada o rectangular. També us podem oferir revoltons ceràmics decoratius de color vermell i blanc rústic.